Beauty

Lashes247 biedt verschillende beauty behandelingen aan voor hem en haar. Liever een sport- of ontspanningsmassage? Dat kan ook.

Beauty menu

  • Waxing

Laat je professioneel waxen en geniet wekenlang van een mooie gladde haarloze huid. Vergeet de harde stoppeltjes, jeuk en huidirritaties van het scheren. Waxen is een traditionele manier om ongewenste haartjes snel te verwijderen.

  • Henna brows

Brows, wenkies of gewoon wenkbrauwen. Met deze behandeling worden je wenkbrauwen in shape gebracht door middel van epileren en waxen en vervolgens met Henna ingekleurd. Behalve je wenkbrauwhaartjes kleurt ook de onderliggende huid mee waardoor je geen wenkbrauwmake-up meer nodig hebt.

  • Lash Lifting

De natuurlijke wimpers worden via een speciale techniek gekruld. Dit geeft je een mooie open blik. Het resultaat blijft wel 6 – 8 weken. Na het liften van de wimpers worden deze ook nog geverfd voor een extra intense blik.

  • Anti-aging facial

Deze gezichtsmassage wordt uitgevoerd met behulp van siliconen cups en de hoogwaardige producten van Massada. Wist je dat na het 20ste levensjaar de productie van collageen afneemt? Door cupping wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd en zullen werkstoffen beter opgenomen worden door de huid. De huid voelt weer stevig en soepel aan. Wie wil er nou niet jeugdig uit (blijven) zien.

  • Bio cellular facial

De behandeling wordt gestart met een ontspannende geursensatie. Daarna volgt een gezichtsreiniging met de fijne Bio Cellular producten van Massada. Vervolgens kan je alle stress en spanningen loslaten tijdens de Tui-Na massage en wordt de behandeling afgesloten met een heerlijke crème vol natuurlijke werkstoffen. Je gezicht voelt heerlijk zacht, gehydrateerd en ontspannen aan. Geschikt voor iedereen.

Massagemenu

Bij Lashes247 kun je ook terecht voor sportmassage en ontspanningsmassage.

Afspraak maken?

Tarieven

Behandelingen
Waxing v.a. € 8,50
Henna Brows € 35,00
Lash Lifting € 45,00
Anti-Aging Facial € 45,00 (+/- 40 min)
Bio Cellular Facial € 32,50 (+/- 30 min)

Afspraak maken?
Lashes247 / Monique
Tel/WA: (06) 52 55 59 47
E-mail: lashes247amsterdam@gmail.com


Deze dienst is beschikbaar op de locatie(s):