ASC

Het ASC is gehuisvest in het IWO-gebouw op het terrein van het Amsterdam UMC-ziekenhuis. Iedereen met een USC fitnessabonnement kan bij het ASC terecht, maar het is vooral dé ideale sportlocatie voor medewerkers en studenten van het Amsterdam UMC.

Fitnessabonnement
Met het fitnessabonnement train je onbeperkt in de gym en doe je mee met alle groepsfitnesslessen en de small group trainingen (ook buiten). Met dit abo kun je in de 5 gyms (o.a. ASC) van het USC trainen; 7 dagen per week.

ASC-abonnement
Wil je alleen bij het ASC trainen? En niet bij de overige USC-fitnessvestigingen? En val je in categorie II of III?  Dan is het voordelige ASC-abonnement iets voor jou. Je traint daarmee onbeperkt in de fitness en in alle (groeps)fitnesslessen, 5 dagen per week. Vraag ernaar bij de ASC-balie.

Gratis kennismaken
Ben je AUMC-medewerker en nog geen lid bij ons? Dan bieden we je een maand gratis fitness aan. Je kunt een maand aaneengesloten trainen in de gym, aan alle groepsfitnesslessen en small group trainingen meedoen in een USC-vestiging bij jou in de buurt.

Openingstijden USC-vestigingen

Contactgegevens

Meibergdreef 27
1105 AZ Amsterdam
(020) 566 32 23
asc@usc.uva.nl


Route plannen via Google Maps


Bij ASC biedt het USC je de volgende sporten:

Bij ASC biedt het USC je de volgende diensten: