USC Challenge #1: Muscle-up

Join the challenge!

USC Challenge #1: Muscle-up
Carlijn gaat in 2020 een aantal challenges aan. De eerste: in 2 maanden trainen voor een muscle-up. Pittig! De challenge loopt t/m 2 maart 2020, en jij kan ook meedoen. Hoe?

  1. Check de kick-off video.
  2. Download het trainingsschema USC Challenge #1: Muscle-up
  3. Trainen, trainen, trainen! Wil je meer uitleg over de oefeningen/techniek? Ask any trainer! T/m 2 maart kun je bovendien iedere maandag 19.00 – 20.00 o.l.v. Art trainen in de fitness studio van Universum. Gewoon met je fitnessabo!
  4. Deel je vorderingen én je eindresultaat (of het nou wel of niet lukt) op Instagram onder de hashtag #uscchallenge en tag @usc_universum.

USC Challenges
In 2020 gaat Carlijn een paar keer de uitdaging aan, om te beginnen met een muscle-up. Ze legt haar “0-meting”, proces en eindresultaat vast. Lukt het haar, of lukt het haar niet? Volg het op Instagram, en doe zelf mee. Heb je een briljant idee voor de volgende challenge? Laat us know!

Wie is Carlijn?
Carlijn leerden we kennen als YouTuber voor de HvA, je hebt haar misschien wel eens voorbij zien komen met deze video. Ze is een echte sports fanatic, of het nou dans, boksen of fitness is. Zelfs haar studie draait om sport: HvA Sportkunde – Sport, Management en Ondernemen. En omdat ze niet bang is voor een goeie uitdaging, strikten wij haar voor de USC Challenges!