USC Challenge #1: one month down…

Dus Carlijn, hoe gaat het…?

Het is alweer een maand geleden dat ik vol zelfvertrouwen begon aan de muscle-up challenge, wat betekent dat we nu alweer halverwege zijn. Ik train tussen de 3 tot 5 keer per week en heb de afgelopen maand veel progressie geboekt en dan voornamelijk in krachtopbouw.

Naast kracht, probeer ik nu ook juist heel erg te focussen op de techniek van de muscle-up, door gebruik te maken van resistance bands. Helaas gaat dit nog niet helemaal als gehoopt en voel ik me op dit moment heel ver verwijderd van het einddoel. Ik ben me er goed van bewust dat bij elk groeiproces er een vlak punt is, dus ik probeer me niet te laten ontmoedigen hierdoor.

Het scheelt gelukkig heel erg hoe betrokken iedereen is met mij en dat er vaak gevraagd wordt hoe ver ik in het proces ben. Dit motiveert mij heel erg, dus thanks daarvoor! Als ik zie hoeveel vooruitgang ik de afgelopen maand heb geboekt, geeft mij dat ook wel weer kracht om nog even te knallen aankomende maand om mijn doel te bereiken!

Carlijn blijven volgen? Hou onze instagram in de gaten!