Soort:

USC Open Air

Een uitgebreid outdoorprogramma bij drie vestigingen van het USC: ClubWest, ASC en sportcentrum Universum.

Rooster

Kies een locatie Rooster USC Open Air
 • Deze week

Week 24

USC Open Air

Uitgebreid programma, lekker buiten sporten
Corona-proof!
Bij 3 USC-locaties: ASC, ClubWest en sportcentrum Universum

Hoe werkt USC Open Air?

 • Na aanschaf van het Open Air Membership, kun je lessen reserveren via het rooster hierboven.
 • Reserveren is verplicht voor alle onderdelen van USC Open Air.
 • Je kunt tot 6 dagen van te voren reserveren.
 • Bij slecht weer kunnen lessen worden geannuleerd.

Verantwoordelijk reserveren

Je kunt reserveren voor alle onderdelen van het Open Air-programma in de komende 6 dagen. We willen je vragen bewust na te denken over het aantal reserveringen dat je maakt: als de ene deelnemer 5 of 6 fitnessblokken boekt, blijft er voor de andere deelnemers al snel niet veel meer over.

Hoe dan ook is het heel erg zonde als je wel hebt gereserveerd en toch niet kunt komen. Maak alsjeblieft plek voor een ander en annuleer je les (dit is een link naar je huidige reserveringen) zo tijdig mogelijk.

1 juli

Misschien kan er vanaf 1 juli weer getraind worden in de gebouwen van het USC. Fingers crossed! Het USC Open Air-programma gaat hoe dan ook tot 1 juli door! Schroom dus niet om je Open Air Membership gewoon aan te schaffen :-) We will keep you posted op onze corona updatepagina!

Alle workouts

BBB. Body weight training. Boksen. Bootcamp. Boulderen. Capoeira. Circuit workout. Combat. Essentrics. Fat attack. Fitness (individueel). HIIT & abs. Karate. Kumdo. MMA. Pilates. Schermen. Shadow boxing. Walk & shape. Yoga.

Let op: Ook voor een individuele fitnesstraining moet je reserveren. Selecteer in dat geval een tijdslot ‘Fitness’ in het rooster hierboven.

Aanvullende buitenhuisregels

Lees onze aanvullende buitenhuisregels goed door voor je naar het USC komt! Alleen zo houden we het samen veilig en verantwoord.

Hoe schaf je het Open Air Membership aan?

Super makkelijk! Ga naar het kopje Inschrijven op deze pagina en schaf je Open Air Membership aan in onze webshop. Daarna kun je meteen voor alle onderdelen van USC Open Air reserveren.

Waarom een apart abonnement?

We kunnen helaas geen volwaardig fitnessprogramma aanbieden, en dat willen we dus ook niet suggereren. Daarom bieden we het buitenprogramma niet aan via onze reguliere fitnessabonnementen, maar via dit (goedkopere!) Open Air Membership.

We hebben ervoor gekozen alleen een maandabonnement aan te bieden. Het is nog onduidelijk wanneer we binnen weer open kunnen. Wanneer dat weer kan, willen we niet dat je opgescheept zit met een abonnement terwijl je misschien liever binnen traint.

Fitness

Er kan weer aan de gains gewerkt worden! We hebben niet onze hele fitnessinboedel naar buiten verplaatst, maar de basis is er. Weights, een squat rack, bench press, en wat cardioapparatuur. Genoeg voor een complete individuele training!

Groepsfitness

BBB
BBB staat voor: buik, billen en benen. Je les bestaat uit een korte warming-up gevolgd door oefeningen waarbij de nadruk ligt op bovengenoemde spiergroepen. 

Body weight training
Een intense krachtworkout waarin je voornamelijk werkt met je eigen lichaamsgewicht.

Bootcamp
In de bootcamplessen wordt hardlopen afgewisseld met verschillende conditie- en krachtoefeningen. Een lekkere training waarin het gehele lichaam aan bod komt, zowel qua kracht als conditie. 

Circuit workout
De outdoor vervanger van Synrgy! Je wordt moe. Zeker. Je doet een high intensity interval training in circuitvorm met hoge fun factor en veel afwisseling.

Combat
In deze les train je je hele lichaam in circuitvorm o.a. met technieken uit het (kick-)boksen. Je werkt aan zelfverdedigingstechnieken, kracht en conditie. Je hoeft geen vechtsportachtergrond te hebben om mee te kunnen doen.

Essentrics
Bij Essentrics krijg je een effectieve toning workout op muziek. Dynamische stretches en vloeiende bewegingen geven je snel sterke, slanke en flexibele spieren.

Fat attack
Dit is een les waarbij de intensiteit hoog ligt. Cardio- en krachtoefeningen wisselen elkaar af. De oefeningen blijven eenvoudig zodat iedereen kan meedoen. Non stop beuken en zweten gegarandeerd!

HIIT & abs
High Intensity Interval Training met daarna een lekker rondje buikspieren. Deze vorm van interval training bestaat uit korte periodes van intensieve inspanning, gevolgd door korte herstelmomenten. Daarna volgt een kwartiertje abs.

Pilates
De sleutelwoorden bij pilates zijn lichaamshouding en -controle, souplesse, ademhaling en bewustzijn. Bij pilates doe je grondoefeningen die alle houdingsspieren in het lichaam aanspreken, met name de buik- en rugspieren. Het resultaat is een betere houding en een soepeler lichaam.

Shadow boxing
Boksen, maar dan zonder iemand anders pijn te doen! Een effectieve techniektraining voor vechtsporters.

Walk & shape
Bij deze training vanaf ClubWest wordt een rondje Sloterplas gecombineerd met verschillende shape-oefeningen.

Yoga (basic)
De naam zegt het eigenlijk al, een basisles yoga. En dus voor iedereen toegankelijk, ook als je geen ervaring hebt met yoga.

Boulderen

De buitenboulder is weer volgebouwd met mooie routes. Kom dus lekker klimmen, maar lees wel eerst even de aanvullende boulderregels!

Vechtsport

Met je Open Air Membership doe je mee aan verschillende vechtsporttrainingen. De trainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

 • Boksen door Stef
 • Capoeira door Vagner
 • Karate door Jaap en/of Robbert
 • Kumdo door Dominic
 • MMA door Daan
 • Schermen door Christian

Opschalen

Alle activiteiten in het Open Air programma worden stap voor stap opgeschaald. Dat betekent;

 • meer tijdsloten
 • meer plekken per tijdslot
 • meer lessen en mogelijkheden

Zodra we een volgende stap kunnen zetten, zullen we dat zo snel mogelijk doen. Hierin houden we ons natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM.

 • Check regelmatig het rooster om te zien of er extra mogelijkheden zijn toegevoegd.
 • Je kunt vanaf 6 dagen van te voren reserveren.

Inschrijven

Open Air Membership / maand

Categorie I € 10,-

Categorie II € 15,-

Categorie III € 20,-

InschrijvenCategorie-indeling

Membership aanschaffen
Alleen online, de USC-balies zijn gesloten.

Vragen?
Stuur een mail naar usc@uscsport.nl of chat met ons via facebook messenger / instagram.

Bereikbaarheid Universum
Telefonisch: maandag t/m zondag 11.00 – 13.00 uur

Categorie-indeling

Prijscategorieën beknopt volledige indeling

Cat. I Studenten UvA en HvA, overige WO-studenten
Cat. II Medewerkers UvA/HvA, alumni HvA, AUV-leden UvA, overige HBO-studenten.
Cat. III Particulieren