EN

Soort: Teamsport

IJshockey

IJshockey

In Amsterdam biedt het USC in samenwerking met SIJVA Thor ijshockey aan voor studenten. IJshockey wordt niet voor niets de snelste teamsport ter wereld genoemd. Het is zo intensief dat je tijdens een wedstrijd maximaal twee minuten achter elkaar op het ijs staat en er in hoog tempo wordt gewisseld. Een sport waar je niet alleen een goede conditie voor nodig hebt, maar ook lef.

Rooster

Kies een locatie…
  • Deze week

Week 24

Thor Amsterdam

Thor bestaat sinds 1996 en is dé studenten ijshockeyvereniging van Amsterdam.

Thor bestaat uit een wedstrijdteam en een trainingsteam. Als nieuw lid begin je altijd in het trainingsteam. In dit team train je het gehele jaar mee op je eigen niveau. Als je het goed doet en er ruimte komt in het wedstrijdteam, kun je gevraagd worden om ook wedstrijden mee te spelen.

Trainingen

Er wordt twee maal per week getraind in de Jaap Eden Hal. Tijdens deze trainingen volg je een programma dat bij jouw niveau past en kun je werken aan je conditie en techniek.

Enthousiast geworden?

Kom dan eens kijken bij een training! Je kunt dan een keer meetrainen. De eerste paar keer kun je van Thor een uitrusting lenen, daarna schaf je je eigen set aan. Je moet als beginnende ijshockeyer een redelijke investering doen om de benodigde uitrusting aan te schaffen. Om een beeld te krijgen van wat er allemaal nodig is kun je kijken op www.canadiensport.com.

Inschrijven

Inschrijving
Direct bij de vereniging

Meer info
Check www.thoramsterdam.nl

Locaties

Jaap Eden Hal
Radioweg 64
1098 NJ Amsterdam

Route plannen via Google Maps


Toon op kaart

Delen

Categorie-indeling