Hockey

Samen met het USC biedt AHC IJburg open hockeytrainingen aan.

Rooster

Kies een locatie…
  • Deze week

  Week 24

  Ben je op zoek naar een hockeyclub? Samen met het USC biedt AHC IJburg studententrimhockey aan: vrijblijvende hockeytrainingen op de maandagavond voor UvA en HvA studenten. Kom vooral een keertje langs! Wil je competitie spelen? Ook dit is mogelijk bij AHC IJburg.

  Studententrimhockey

  Wil je kijken of hockey wat voor jou is? Heb je het een tijdje niet meer gedaan, en wil je het hockey weer oppakken? Of speel je nog bij je oude club in het weekend en zoek je een club om doordeweeks te kunnen trainen? Dit kan bij de studententrimhockey op maandag. Kijk voor de meest actuele informatie op onze Facebookpagina.

  Je wilt competitie spelen?

  Wil je op zondag competitie spelen tegen leeftijdsgenoten dan kan je je aanmelden voor de jong senioren competitie. Je traint dan een keer per week met je team. Of heb je het niveau en de ambitie om in Heren 1 of Dames 1 te spelen? Informeer naar de mogelijkheden via tc-senioren@ahcijburg.nl.

  Studentenkorting

  Studenten ontvangen een korting van 50 euro op hun contributie en betalen in het seizoen 2017/2018 geen inschrijfgeld (75 euro) in combinatie met een trimlidmaatschap. Meer informatie omtrent de contributie vind je op www.ahcijburg.nl.

  AHC IJburg

  Bij AHC IJburg vind je prima faciliteiten waaronder een nieuw waterveld. Naast wedstrijdhockey en trainingen worden er door de leden regelmatig feesten, borrels, toernooien en andere activiteiten georganiseerd.

  Je contributie terugverdienen?

  AHC IJburg heeft veel jeugdleden. Voor studenten is er de mogelijkheid om tegen vergoeding training te geven aan de jeugd.

  Nog vragen? Mail voor meer informatie naar studentenhockey@ahcijburg.nl.

  Inschrijven

  Inschrijving
  Direct bij de vereniging

  Dag/tijd
  Studententrimtraining
  Maandag 20.30 – 22.00 uur

  Meer info
  Check www.ahcijburg.nl

  Locaties

  Sportpark IJburg
  Dick Hilleniuspad 2
  1087 BZ Amsterdam

  Route plannen via Google Maps


  Toon op kaart

  Delen

  Categorie-indeling