Hockey

Samen met het USC biedt AHC IJburg instuif hockeytrainingen aan.

Rooster

Kies een locatie…
  • Deze week

  Week 24

  Zoek je een club voor hockey? Samen met het USC biedt AHC IJburg instuiftrainingen hockey aan. Bij deze club kun je alleen trainen maar ook competitie spelen.

  Open hockeytrainingen

  Elke woensdagavond speel je er vrijblijvend hockey onder leiding van een trainer met als afsluiting gezellig een drankje in het clubhuis. Meld je aan voor deze training via studentenhockey@ahcijburg.nl zodat we ongeveer kunnen inschatten hoeveel mensen er komen. Check ook www.facebook.com/studentenhockeyijburg.

  Je wilt competitie spelen?

  Competitie spelen kan ook als je je ruim voor aanvang van het seizoen (uiterlijk eind mei) inschrijft, in verband met aanmelding bij de KNHB. Later inschrijven kan wel maar dan zijn er geen garanties. Er is ruimte voor individuele aanmeldingen, maar je kunt je ook als team aanmelden. Voor het 1e team vindt aan het begin van elk seizoen een selectie plaats.

  Studentenkorting

  Studenten ontvangen een korting van 50 euro op hun contributie. Meer informatie omtrent de contributie vind je op www.ahcijburg.nl.

  AHC IJburg

  Bij AHC IJburg vind je prima faciliteiten waaronder een spiksplinternieuw waterveld. Naast wedstrijdhockey en trainingen worden er door de leden regelmatig feesten, borrels, toernooien en andere activiteiten georganiseerd.

  Je contributie terugverdienen?

  AHC IJburg heeft veel jeugdleden. Voor studenten is er de mogelijkheid om tegen vergoeding training te geven aan de jeugd. Interesse? Meld je bij studentenhockey@ahcijburg.nl.

  Inschrijven

  Inschrijving
  Direct bij de vereniging

  Dag/tijd
  Instuiftraining
  Woensdag 20.30-22.00 uur

  Meer info
  Check www.ahcijburg.nl

  Locaties

  Sportpark IJburg
  Dick Hilleniuspad 2
  1087 BZ Amsterdam

  Route plannen via Google Maps


  Toon op kaart

  Delen

  Categorie-indeling