EN

Soort: Balsport, Buitensport, Teamsport

Hockey

Hockey

Samen met het USC biedt AHC IJburg open hockeytrainingen aan.

Rooster

Kies een locatie…
  • Deze week

Week 24

Ben je op zoek naar een hockeyclub? Samen met het USC biedt AHC IJburg studententrimhockey aan: vrijblijvende hockeytrainingen op de maandagavond voor UvA en HvA studenten. Kom vooral een keertje langs! Wil je competitie spelen? Ook dit is mogelijk bij AHC IJburg.

Studententrimhockey

Wil je kijken of hockey wat voor jou is? Heb je het een tijdje niet meer gedaan, en wil je het hockey weer oppakken? Of speel je nog bij je oude club in het weekend en zoek je een club om doordeweeks te kunnen trainen? Dit kan bij de studententrimhockey op maandag. Kijk voor de meest actuele informatie op onze Facebookpagina.

Je wilt competitie spelen?

Wil je op zondag competitie spelen tegen leeftijdsgenoten dan kan je je aanmelden voor de jong senioren competitie. Je traint dan een keer per week met je team. Of heb je het niveau en de ambitie om in Heren 1 of Dames 1 te spelen? Informeer naar de mogelijkheden via tc-senioren@ahcijburg.nl.

Studentenkorting

Studenten ontvangen een korting van 50 euro op hun contributie en betalen in het seizoen 2017/2018 geen inschrijfgeld (75 euro) in combinatie met een trimlidmaatschap. Meer informatie omtrent de contributie vind je op www.ahcijburg.nl.

AHC IJburg

Bij AHC IJburg vind je prima faciliteiten waaronder een nieuw waterveld. Naast wedstrijdhockey en trainingen worden er door de leden regelmatig feesten, borrels, toernooien en andere activiteiten georganiseerd.

Je contributie terugverdienen?

AHC IJburg heeft veel jeugdleden. Voor studenten is er de mogelijkheid om tegen vergoeding training te geven aan de jeugd.

Nog vragen? Mail voor meer informatie naar studentenhockey@ahcijburg.nl.

Inschrijven

Inschrijving
Direct bij de vereniging

Dag/tijd
Studententrimtraining
Maandag 20.30 – 22.00 uur

Meer info
Check www.ahcijburg.nl

Locaties

Sportpark IJburg
Dick Hilleniuspad 2
1087 BZ Amsterdam

Route plannen via Google Maps


Toon op kaart

Delen

Categorie-indeling