EN

Soort: Balsport, Buitensport

Golf

Golf

Voor golf werkt het USC samen met Amsterdamse studenten golf vereniging Shanky.

Rooster

Kies een locatie…
  • Deze week

Week 24

A.S.G.V. Shanky

Golf is een sport in opkomst! En met een plek in de top 20 van meest beoefende sporten in Nederland, mogen studenten natuurlijk niet achter blijven. De Amsterdamse Studenten Golfvereniging Shanky is dé studentengolfvereniging van Amsterdam, Utrecht en omstreken. Wij zijn een jonge vereniging die, op een laagdrempelige manier, studenten kennis wil laten maken met de golfsport. Daarnaast bieden wij de meer ervaren golfer de mogelijkheid om tegen zeer gereduceerd tarief ronden te lopen op onze thuisbasis: Golfbaan De Hoge Dijk.

Activiteiten

Naast de beginnerscursus organiseren wij maandelijks (zolang het weer dit toelaat) een wedstrijd voor leden die in het bezit zijn van een baanpermissie. Ook zijn wij elke laatste woensdag van de maand te vinden in Cafe Flamingo om uitgebreid te borrelen en om sterke (golf)verhalen uit te wisselen. Traditioneel is ASGV Shanky goed vertegenwoordigd op het grootste studentengolf evenement van het jaar: het Student Open.

Inschrijven

Wie lid wil worden van Shanky, kan kiezen uit de volgende lidmaatschappen:

Introductielidmaatschap

voor de student die nog geen GVB heeft. Wij bieden één totaalpakket met cursus en examen, de perfecte weg voor het behalen van je GVB!

Volwaardig lidmaatschap

voor de student die meer uit de sport wil halen en in het bezit is van minimaal GVB. Waar wacht je nog op? Daarnaast is er ook een introductiecursus voor de absolute beginner, die nog niet zeker weet of golf iets voor hem of haar is. Deze cursus bestaat uit een zeer voordelig pakket van drie lessen, waarin men op een vrijblijvende manier kennis kan maken met de golfsport.
Zowel onze introductieleden als volwaardige leden golfen op de Hoge Dijk. Deze baan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto of per fiets.

Dus heb je zin om samen met studenten jong en oud te (leren) golfen, te borrelen of wil je gewoon iedere week een balletje te slaan? Dan is ASGV de perfecte vereniging voor jou! En wie weet word jij wel het nieuwe aankomende golftalent van het jaar!

Inschrijven

Inschrijven
Direct bij de vereniging.

Meer info
Check www.asgv.nl

Locaties

Golfbaan De Hoge Dijk
Abcouderstraatweg 46
1105 AA Amsterdam

Route plannen via Google Maps


Toon op kaart

Delen

Categorie-indeling