Cricket

In samenwerking met Qui Vive Cricket Club laat het USC je kennismaken met cricket. Niet alleen voor expats en buitenlandse studenten! Voor cricket, de tweede sport ter wereld moet je in Amsterdam-West zijn. Thuisbasis is één van de meest ambitieuze clubs in Nederland, Qui Vive Cricket Club (opgericht in 1981).

Rooster

Kies een locatie…
  • Deze week

  Week 24

  Qui Vive Cricket Club

  Qui Vive is altijd op zoek naar nieuwe talenten die deel willen nemen in verschillende cricketcompetities, qua niveau variërend van recreatief tot competitief. De Nederlandse cricketcompetitie wedstrijden worden gespeeld in het weekend. T20 wedstrijden vinden plaats op donderdagavonden.

  Elk jaar worden in de winter indoorclinics georganiseerd, met daarnaast trainingen en vriendschappelijke wedstrijden tegen teams uit alle delen van Europa. Na de wedstrijd is er tijd voor een drankje (de ‘beroemde’ derde inning). Bij voldoende animo kan er een warme maaltijd genuttigd worden.

  Ook als je geïnteresseerd bent, maar niet in de weekenden kunt spelen, is het mogelijk bij ons te trainen. Zo houd je je vaardigheden op peil en houd je jezelf fit.

  Inschrijven

  Inschrijven
  Direct bij de club of via www.quivivecc.com

  Periode
  Mei tot augustus 2016

  Contact
  info@ccquivive.nl
  www.quivivecc.com

  Locaties

  Sportpark De Eendracht
  Bok de Korverweg 8
  1067 HR Geuzenveld Amsterdam

  Route plannen via Google Maps


  Toon op kaart

  Delen

  Categorie-indeling