EN

Soort: Racketsport

Badminton

Badminton

Voor badminton werkt het USC samen met US Badminton. US Badminton is een zeer dynamische club. Ze maken gebruik van de goede trainingsfaciliteiten op de Amstelcampus, in het centrum van Amsterdam, en van het Universum op het Science Park.

Rooster

Kies een locatie…
  • Deze week

Week 24

Zomer badminton met US Badminton

Check de US Badminton website voor alle informatie over badminton in de zomer.

US Badminton

US Badminton richt zich op (buitenlandse) studenten en afgestudeerden. US Badminton behoort tot de omnivereniging US die ooit door de UvA is opgezet. Behoud van het studentikoze karakter is voor de vereniging erg belangrijk. Op dit moment telt de club bijna 110 leden.

Competitie

Ongeveer 70 van de rond de 110 leden spelen competitie, variƫrend van 5e klasse district (recreanten met diverse jaren badmintonervaring) t/m 4e divisie (vergevorderde spelers).

Gezelligheid

Er wordt serieus getraind en competitie gespeeld, maar gezelligheid blijft het allerbelangrijkst. Dit zie je met name terug in de sfeer rondom de trainingen en in de activiteiten die naast het badminton worden georganiseerd door de creatieve activiteitencommissie. Menig vriendschap en relatie is ontstaan op of naast de baan! Naast de reguliere zaalcompetitie en nacompetitie worden jaarlijks een studententoernooi, clubkampioenschap en invitatietoernooi georganiseerd.

Inschrijving en proeftraining

Het is mogelijk om 3 maal op proef langs te komen. Neem voor proeftrainingen of meer informatie contact op met de vereniging. Inschrijven kan via de vereniging.

Inschrijven

Inschrijving
Direct via de vereniging

Meer info
Kijk op www.us-badminton.nl

Locaties

Amstelcampus sport & fitness
Tweede Boerhaavestraat 10
1091 AN Amsterdam
(020) 525 80 75

Route plannen via Google Maps


Sportcentrum Universum
Science Park 306
1098 XH Amsterdam
(020) 525 89 55

Route plannen via Google Maps


Toon op kaart

Delen

Categorie-indeling