Soort: Racketsport

Badminton

Badminton

Voor badminton werkt het USC samen met US Badminton. US Badminton is een zeer dynamische club. Ze maken gebruik van de goede trainingsfaciliteiten op de Amstelcampus, in het centrum van Amsterdam, en van het Universum op het Science Park.

Rooster

Kies een locatie…
  • Deze week

  Week 24

  US Badminton

  US Badminton richt zich op (buitenlandse) studenten en afgestudeerden. US Badminton behoort tot de omnivereniging US die ooit door de UvA is opgezet. Behoud van het studentikoze karakter is voor de vereniging erg belangrijk. Op dit moment telt de club bijna 110 leden.

  Competitie

  Ongeveer 70 van de rond de 110 leden spelen competitie, variƫrend van 5e klasse district (recreanten met diverse jaren badmintonervaring) t/m 4e divisie (vergevorderde spelers).

  Gezelligheid

  Er wordt serieus getraind en competitie gespeeld, maar gezelligheid blijft het allerbelangrijkst. Dit zie je met name terug in de sfeer rondom de trainingen en in de activiteiten die naast het badminton worden georganiseerd door de creatieve activiteitencommissie. Menig vriendschap en relatie is ontstaan op of naast de baan! Naast de reguliere zaalcompetitie en nacompetitie worden jaarlijks een studententoernooi, clubkampioenschap en invitatietoernooi georganiseerd.

  Inschrijving en proeftraining

  Het is mogelijk om 3 maal op proef langs te komen. Neem voor proeftrainingen of meer informatie contact op met de vereniging. Inschrijven kan via dit formulier.

  Inschrijven

  Inschrijving
  Direct via de vereniging

  Meer info
  Kijk op www.us-badminton.nl

  Locaties

  Amstelcampus sport & fitness
  Tweede Boerhaavestraat 10
  1091 AN Amsterdam
  (020) 525 80 75

  Route plannen via Google Maps


  Toon op kaart

  Delen

  Categorie-indeling