Voorwaarden

Aansprakelijkheid
Het USC is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of ongevallen in en om het sportcentrum. Deelname aan iedere activiteit van het USC programma gebeurt op eigen risico. Géén van de deelnemers is door het USC verzekerd tegen lichamelijk letsel of materiële schade, opgelopen tijdens en door sportbeoefening. Regelmatig worden eigendommen uit kleedkamers e.d. gestolen. Laat waardevolle voorwerpen bij voorkeur thuis of gebruik in elk geval de kluisjes in onze kleedruimten.

Algemene voorwaarden
Het USC is aangesloten bij brancheorganisatie Fit!vak. Niet alleen is dat een garantie voor de kwaliteit van het aanbod, ook conformeert het USC zich aan de Algemene Leveringsvoorwaarden die Fit!vak samen met de Consumentenbond heeft opgesteld. Deze voorwaarden vind je hier.

Aanvullende algemene voorwaarden
In aanvulling op de Algemene Leveringsvoorwaarden van Fit!vak zijn er nog enkele voor het USC specifieke voorwaarden opgesteld. Deze vind je hier.

Privacyreglement
Het USC springt zorgvuldig om met persoonlijke gegevens. Ons privacyreglement vind je hier. Lees hier verder over het vingerscansysteem. En hier vind je meer informatie over het ‘anticarrot’ onderzoek.

Anti doping statement
Lees hier het anti doping statement van het USC dat wordt gesteund en gedeeld door veel andere universitaire sportcentra.

Klachtenprocedure
Ondanks de inspanningen die het USC doet om het iedereen naar de zin te maken, kan het zijn dat iets niet naar wens is. Hiervoor heeft het USC een klachtenprocedure opgesteld. Deze vind je hier.

Vertrouwenscontactpersoon
Is je iets vervelends overkomen in of bij het USC en wil je dit liever vertrouwelijk bespreken? Bel dan tijdens kantoortijden met onze onafhankelijke vertrouwenscontactpersoon Marion Leenen, telefoon 020-5252759.