Stages

Stages

Stage bij het USC, voor als je op zoek bent naar een sportieve uitdaging!

Het USC biedt stages op niveau (HBO en WO) in een uitdagende omgeving. Door de vele vestigingen en activiteiten kan het USC uiteenlopende stages bieden. Vooral HvA-studenten weten het USC hiervoor te vinden. Voor de opleiding Sportkunde is het USC zelfs A-account! Als stagiair word je in vele opzichten beschouwd als medewerker van het USC, wat betekent dat je o.a. gratis gebruik kunt maken van onze faciliteiten en wordt uitgenodigd voor personeelsactiviteiten.

Elk stagevoorstel wordt serieus overwogen. Hieronder vind je een overzicht van een aantal mogelijkheden:

Behoeftenonderzoek onder internationale studenten
Het aantal internationale studenten neemt hard toe. Sluit het USC-aanbod wel aan op hun behoeften? Wat verwachten zij van een sportcentrum? En hoe kunnen we ze bereiken?

Onderzoek op gebied van lifestyle / voeding
Zowel in ClubWest als in hoofdvestiging Universum is een adviescentrum gevestigd met o.a. fysiotherapie, voedingsadvies/diëtetiek en een sportlab. Het USC werkt graag mee aan onderzoeken op het gebied van lifestyle, voeding, beweging.

Concurrentie-analyse
Het uitvoeren van een concurrentie-analyse voor één of enkele takken van sport. Dit kan ook worden uitgevoerd voor het USC als geheel: bijvoorbeeld t.o.v. andere studentensportcentra of andere zaalverhuurders. Omdat het USC meer dan 80 sporten aanbiedt is er altijd behoefte aan een dergelijk onderzoek.

Specifieke promotie
Het opstellen en uitvoeren van een promotieplan voor één of meer specifieke onderdelen van het USC-programma. Dit kan een tak van sport betreffen, zoals gewichtheffen of de eigen USC-zaalhockeycompetitie, maar ook diensten van het USC sportadviescentrum, zoals het sportlab.

Onderzoek
De sportwereld en het USC lenen zich uitstekend voor het doen van onderzoek. Bijvoorbeeld naar: doelgroepen, imago van sport, invloed van inrichting van sport-/fitnessruimte op het gedrag, trends in de sport, lifestyle, sport en duurzaamheid, etc.
Het USC werkt hier graag aan mee.

 

Voor meer informatie:
Christine Zwarthoed

Stagecoördinator en secretariaat
christinezwarthoed@uscsport.nl

(020) 525 89 44