SSA

Als Studentensport Amsterdam (SSA) behartigen wij de belangen van de sportende student in Amsterdam. SSA is tevens een overkoepelend orgaan voor studentensportverenigingen in Amsterdam. Daarnaast hebben wij nauwe banden met Studentensport Nederland.

Het bestuur van SSA bestaat uit zes fanatieke studenten die naast hun studie een bijdrage aan de studentensport in Amsterdam willen leveren. Lijkt jou dit ook wat, of wil je een andere bijdrage leveren? Stuur dan gerust een mailtje.

Wat doet SSA?

Voor alle vragen over studentensport in Amsterdam kun je bij SSA terecht. Wij kunnen je bijvoorbeeld alles vertellen over waar je kunt sporten tegen studententarief en hoe je mee kunt doen aan NSK’s in verschillende takken van sport. Tevens regelen wij een afvaardiging naar grote (inter)nationale toernooien zoals de Batavierenrace en het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK). SSA organiseert zelf ook evenementen zoals het Futsaltoernooi, de Roetersrun en het sportgala. SSA is er ook om financiële en beleidsmatige ondersteuning aan de bij ons aangesloten studentensportverenigingen te verlenen.

Waarvoor klop je aan bij SSA?

Heb je vragen, opmerkingen, klachten of suggesties over studentensport in het algemeen, de studentensportverenigingen of het sportaanbod bij het USC? Wil je je inschrijven voor de Batavierenrace, deelnemen aan het Futsaltoernooi, de Roetersrun of het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK)? Of wil je zelf een Nederlands Studenten Kampioenschap (NSK) of ander groots evenement organiseren? Bij het organiseren van een evenement kan SSA altijd jullie hulp gebruiken. Dus wil jij plaatsnemen in een commissie of meehelpen tijdens toernooien, laat het ons dan weten!

Het sportcentrum van het USC

SSA heeft nauwe banden met het USC. Mocht je suggesties, klachten of opmerkingen hebben over het sportcentrum, dan kun je altijd naar ons toekomen of ons e-mailen.
Ons mailadres is bestuur@studentensport.amsterdam en op de website studentensport.amsterdam is meer info te vinden.