USC en NL Actief

Het USC staat voor kwaliteit

Al zijn de tarieven bij het USC niet hoog, de kwaliteit is er niet minder om! Als centrum dat is gelieerd aan de UvA en de HvA leggen we onszelf hoge kwaliteitsnormen op. Deze kwaliteit wordt ook door andere instanties erkend zoals: branchevereniging NL Actief en de Koninklijke Nederlandse Krachtsport Federatie.

USC aangesloten bij  NL Actief (voorheen Fit!vak)

Het USC is aangesloten bij de brancheorganisatie NL Actief voor erkende sport- en bewegingscentra. Hiervoor zijn alle vijf fitnessvestigingen aan een strenge keuring onderworpen. Naast hoofdvestiging sportcentrum Universum waren dit: ClubWest, Amstelcampus en ASC. Bij de keuring werd gelet op o.a.: vakkundigheid personeel, veiligheidsvoorzieningen, hygiëne, werkprocedures en klantgerichtheid. Het zal je hopelijk niet verbazen dat het USC deze keuring glansrijk heeft doorstaan!

Door aansluiting bij NL Actief laat het USC zien aan landelijke kwaliteitscriteria te voldoen. Wie sport bij een NL Actief centrum is verzekerd van een veilige en hygiënische sportomgeving, verantwoorde en effectieve trainingsprogramma’s en adviezen.

Verdere info vind je hier.