EN

Horeca bij het USC

Horeca bij het USC

Het USC heeft twee cafés. Eetcafé Oerknal bevindt zich in sportcentrum Universum. Café Amstelcampus zit in de USC-vestiging Amstelcampus sport & fitness.

Eetcafé Oerknal

Middelpunt van sportcentrum Universum is eetcafé Oerknal. Je kunt hier, eventueel na het sporten, genieten van een hapje en drankje.

Sportcafé

Eetcafé Oerknal is een echt sportcafé met een pooltafel, tafelvoetbal en een groot scherm waarop grote internationale sportevenementen te zien zijn. Voor wie wil werken of studeren onder het genot van een hapje of drankje is er in het café voldoende zitgelegenheid en gratis wifi.

Iets te vieren?

Je kunt de accommodatie, al dan niet in combinatie met sport- en zaalfaciliteiten huren voor sportdagen, borrels, personeelsfeesten of andere evenementen. Eetcafé Oerknal biedt alles wat van een moderne horecavoorziening verwacht mag worden.

Het Oerknalpodium

Presentaties

Voor al uw (bedrijfs)presentaties, voorstellingen of andere activiteiten biedt Oerknal een podium.

Reguliere openingstijden

Maandag t/m vrijdag 11.00 – 01.00 uur
Zaterdag en zondag 11.00 – 18.00 uur

Adres

Eetcafé Oerknal
Science Park 306
1098 XH Amsterdam
Tel (020) 525 89 50
oerknal@usc.uva.nl

Knalgoed – oergezellig ! 

Café Amstelcampus

In onze vestiging Amstelcampus sport & fitness aan de Wibautstraat huisvest het Café Amstelcampus. Het café is een meeting point voor medewerkers, studenten en buurtbewoners van de Amstelcampus. Je kunt er terecht voor een drankje en hapje, maar de ruimte is ook geschikt voor een borrel of een presentatie.

Reguliere openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.30 – 01.00 uur
Zaterdag en zondag 10.00 – 02.00 uur

Adres

Café Amstelcampus
Tweede Boerhaavestraat 10
1091 AN Amsterdam
Tel. (020) 525 80 77
Amstelcampuscafe@uva.nl