EN

Hoe word je lid?

Hoe word je lid?

Lid worden bij het USC is eenvoudig.

Hoe schrijf je in?

  • Je kunt via deze website online inschrijven voor een groot aantal van onze activiteiten. Kijk op de pagina van de desbetreffende sporten voor meer details.
  • Je kunt je ook inschrijven bij een van de USC-balies. USC Body & Mind heeft geen balie: je kunt je daar dan ook niet inschrijven.
  • Als nieuw lid, betaal je eenmalig €10,- inschrijfgeld. Het inschrijfgeld blijft tot een jaar na afloop van je sportabonnement geldig.
  • Bij alle USC-balies kun je met pin betalen. Contant betalen is niet mogelijk.
  • Om je in te schrijven heb je een legitimatiebewijs nodig.
  • Om in aanmerking te komen voor de tarieven van categorie I of II, dien je aan te tonen dat je UvA/HvA-student of medewerker bent, 6VWO-leerling, AUV-lid, HvA-alumnus of in afwachting van je co-schappen bent. Neem dus je bewijs van inschrijving voor het lopende studiejaar, bewijs van aanstelling, scholierenverklaring, HvA bachelor-diploma of AUV-kaart mee.

Hoe kom je binnen? Vingerscansysteem!

Alle eigen USC-vestigingen (m.u.v. USC Body & mind) werken met een vingerscantoegangsysteem.

Eenmalige deelname

Eenmalig deelnemen aan veel van de USC-activiteiten is mogelijk. Val je onder categorie I dan betaal je € 8,- val je onder categorie II of III dan betaal je € 12,-. Wanneer je dezelfde dag een abonnement aanschaft dan krijg je dit bedrag terug!

Uitzonderingsbepaling

Het USC hanteert een strikte indeling van haar klantcategorieën en een even zo strikte indeling van het sportseizoen in periodes. Het kan echter voorkomen dat jij om welke reden dan ook vindt dat er voor jou een uitzondering dient te worden gemaakt op deze of andere geldende regels. In dat geval kun je een schriftelijk verzoek indienen bij de directeur van het USC waarin je aangeeft om welke uitzonderingspositie je verzoekt en wat daarvoor de reden is. De daaropvolgende beslissing van de directeur van het USC wordt schriftelijk aan je meegedeeld. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.