Hoe word je lid?

Hoe word je lid?

Lid worden bij het USC is eenvoudig.

Inschrijving voor het seizoen 2016/2017

Je kunt je inschrijven bij de sportbalies van het USC tijdens openingstijden tot uiterlijk 1 uur voor sluiting.

Vingerscansysteem

Alle eigen USC-vestigingen (m.u.v. USC Body & mind) werken met een vingerscantoegangsysteem.

Hoe schrijf je je in?

  • Je kunt je inschrijven bij een van de USC-balies.
  • Je kunt ook via deze website online inschrijven voor een groot aantal van onze activiteiten en met Ideal betalen. Kijk op de pagina van de desbetreffende sporten voor meer details.
  • Je betaalt direct bij inschrijving met pinpas of contant.
  • Bij Amstelcampus, ASC, PCH Fitness en USC Tennis kun je niet contant betalen.
  • Je betaalt per activiteit waar je aan deelneemt.
  • Om je in te schrijven heb je een legitimatiebewijs nodig.
  • Om in aanmerking te komen voor de tarieven van categorie I of II, dien je te kunnen aantonen dat je UvA/HvA-student of medewerker bent, 6VWO-leerling, AUV-lid, HvA-alumnus of in afwachting van je co-schappen bent. Neem dus je bewijs van inschrijving voor het studiejaar 2016/2017, bewijs van aanstelling, scholierenverklaring, HvA bachelor-diploma of AUV-kaart mee.

Eenmalig inschrijfgeld

Bij inschrijving voor een van de activiteiten van het USC moet eenmalig inschrijfgeld van 10 euro worden betaald. Het inschrijfgeld blijft tot een jaar na afloop van je sportabonnement geldig. Wil je je daarna opnieuw inschrijven? Dan betaal je wederom inschrijfgeld.

Eénmalige deelname

Eénmalig deelnemen aan veel van de USC-activiteiten is mogelijk. Val je onder categorie I dan betaal je € 8,- val je onder categorie II of III dan betaal je € 12,-. Wanneer je dezelfde dag een abonnement aanschaft dan krijg je dit bedrag tegen inlevering van je betalingsbewijs terug.

Uitzonderingsbepaling

Het USC hanteert een strikte indeling van haar klantcategorieën en een even zo strikte indeling van het sportseizoen in periodes. Het kan echter voorkomen dat jij om welke reden dan ook vindt dat er voor jou een uitzondering dient te worden gemaakt op deze of andere geldende regels. In dat geval kun je een schriftelijk verzoek indienen bij de directeur van het USC waarin je aangeeft om welke uitzonderingspositie je verzoekt en wat daarvoor de reden is. De daaropvolgende beslissing van de directeur van het USC wordt schriftelijk aan je meegedeeld. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.