EN

Zaalgrootte: 50 - 150 m²

Universum klimhal

Universum klimhal

Ook de klimhal in sportcentrum Universum is te huur. Deze imposante hal heeft veel daglichtinval.

Er worden regelmatig nieuwe routes gebouwd, zodat er altijd voor ieder wat wils is. De trap naar de bovenste verdieping biedt zelfs aan de onderzijde een klimroute voor de meest ervaren klimmers. De klimhal biedt circa 500m2 klimoppervlak, met 18 touwen van 3 t/m 7b. Bijna alle routes kun je ook voorklimmen. Er is ook een muziekinstallatie aanwezig.

Afmetingen

Klimhal               L 19          B 6            H 14  

Groepsarrangementen

Wij organiseren groepsactiviteiten voor:

Je kunt kiezen uit klimmen of boulderen. Bij klimmen leer je veiligheidstechnieken (zekeren) en gaat het om samenwerken en vertrouwen. Boulderen is meer individueel. Het is ook meer fysiek dan klimmen. Voor beide sporten neem je gewone sportkleding en sportschoenen mee.

Studenten

Wil je een keer met je studentenvereniging of een groep vrienden langskomen voor een leuk sportuitje? Kom klimmen of boulderen! Het tarief voor studenten voor klimmen € 7,50 / voor boulderen € 6,50 per uur per persoon.

Onderwijs

Klimmen of boulderen past heel goed binnen het onderwijs(sport)programma. Het is spannend, je moet op elkaar kunnen vertrouwen en je moet leren omgaan met hoogte. Het USC verzorgt graag kennismakingslessen klimmen of boulderen. Ook bieden we vervolglessen aan. Na een uitleg over de veiligheid is het aan de scholieren/studenten om omhoog te gaan. En hopelijk bereik je dan de top! Tarief klimmen onderwijs € 8,50 / boulderen onderwijs € 7,50 per uur per persoon.

Overige doelgroepen

Klimmen en boulderen zijn ook zeer geschikt als uitje met je collega’s of als verjaardagactiviteit. Het tarief voor klimmen is € 11,00 / voor boulderen is € 10,00 per uur per persoon.

Voorwaarden groepsarrangementen

Eetcafé Oerknal

Voor of na het klimmen/boulderen kun je terecht in ons sportcafé Oerknal. Ontvangst met koffie/thee,  een borrel met hapjes of een uitgebreid diner: wij kunnen alles op maat voor je samenstellen.

Interesse?

Voor offertes, informatie en reserveringen: mail met sportklimmen@usc.uva.nl

UVA wand 27

Vragen of offerte?

Delen


Huur deze zaal op de locatie(s):