Zaalgrootte: 0 - 200 m²

Universum boulderhal

Boulderen met uitzicht op sporthal 2.

De boulderhal is gelegen op de 4e verdieping, op de plek van onze voormalige tribune. De boulderhal heeft circa 100m2 klimoppervlak. Er zijn 9 circuits tussen 3 en 7a en er is een uitgebreide trainingszone. Ook is er een muziekinstallatie aanwezig.

Afmetingen

Boulderhal              L 5       B 20           H 4

Groepsarrangementen

Wij organiseren groepsactiviteiten voor:

Je kunt kiezen uit klimmen of boulderen. Neem gewone sportkleding en sportschoenen mee.

Klimmen of boulderen past heel goed binnen de sportprogramma’s van het basis- en middelbaar onderwijs. Het is spannend, je moet op elkaar kunnen vertrouwen en je moet leren omgaan met hoogte. Het USC verzorgt graag kennismakingslessen klimmen of boulderen. Ook is het mogelijk om vervolglessen aan te bieden. Na een uitleg over de veiligheid is het aan de scholieren om omhoog te gaan. En hopelijk bereik je dan de top!

Wil je een keer met je studentenvereniging of een groep vrienden langskomen voor een leuk sportuitje? Kom klimmen of boulderen!

Het tarief voor studenten en scholieren tot 18 jaar is € 7,50 per uur per persoon.

Klimmen en boulderen zijn ook zeer geschikt als uitje met je collega’s of als verjaardagactiviteit. Het tarief is € 9,00 per uur per persoon.

Eetcafé Oerknal

Voor of na het klimmen/boulderen kunt u terecht in ons sportcafé Oerknal. Ontvangst met koffie/thee,  een borrel met hapjes of een uitgebreid diner: wij kunnen alles op maat voor u samenstellen.

Interesse?

Voor offertes, informatie en reserveringen: mail met sportklimmen@usc.uva.nl

Geadviseerd wordt om een les van tenminste anderhalf uur te boeken. Binnen de tarieven is alles inbegrepen: entree, instructie en materiaal.

boulder hoekje

Vragen of offerte?

Delen