Yoga Specials – Februari 2019

12 februari @ 19:00 - 21:30

| €5 – €7.50

Ontdek de wonderen van yoga tijdens Yoga Specials!

Van 10 tot en met 14 februari doe je in USC Body & Mind mee aan verschillende Yoga Specials. Yoga, zoals je gewend bent bij Body & Mind, maar dan net even wat langer en net even wat anders.

Iedere sessie duurt rond de twee uur en daarna drinken we samen nog een kop thee. Je kunt je per sessie inschrijven. Een sessie kost €5,- voor studenten en €7,50 voor niet-studenten. Je haalt je ticket hier online of aan de balie van Amstelcampus sport & fitness. Iedereen kan meedoen, of je nu lid van het USC bent of niet. Ook je ervaring met yoga is niet belangrijk, de specials zijn voor alle niveaus!

Vanaf 18 februari beginnen ook de verschillende cursussen Yoga bij Body & Mind, check de Yogapagina!

Detox Yoga

Zondag 10 februari, 10:30-13:00 uur
Schoon en vol nieuwe energie het voorjaar in? Detox yoga zorgt voor meer ruimte en helderheid, zowel mentaal als fysiek! Februari is de perfecte tijd voor een grote schoonmaak. Met een combinatie van verwarmende, gedraaide en omgekeerde houdingen wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ontspannende houdingen brengen je weer in balans. We besteden speciaal aandacht aan de levermeridiaan. De sessie wordt gegeven door Hannah Stork.

CAY – Achteroverbuigingen

Dinsdag 12 februari, 19:00-21:30 uur
Meer ruimte ervaren in je lichaam? In het dagelijks leven staan we vaak voorovergebogen, bijvoorbeeld achter de computer, tijdens het stofzuigen of terwijl we koken. Dat veroorzaakt veel spanning in je lichaam, vooral in de bovenrug. Tijdens de special Achteroverbuigingen doen we precies het tegenovergestelde om de balans in je lichaam weer te herstellen. De special bestaat uit voorbereidende oefeningen met tools uit de Critical Alignment Yoga. Daarna gaan we in verschillende yogahoudingen aan de slag met de achteroverbuigingen. Deze special is goed voor je rug, geeft je meer flexibiliteit en heeft een positieve invloed op je mentale balans. Loviisa Mellin geeft deze special.

No Stress Breathing

Donderdag 14 februari, 19:00-21:30 uur
Lukt het je tijdens yogalessen niet altijd om volledig te ontspannen? Of ben je in het dagelijks leven vaak onrustig en vind je het lastig om je ademhaling onder controle te krijgen? Tijdens deze special leer je aan de hand van de methode Van Dixhoorn om je ademhaling zo in te zetten dat de spanning in je lijf vermindert. Basisprincipe van alle oefeningen is voelen, doen, voelen. De special bestaat uit laagdrempelige yogaposes en oefeningen en tips die je daarna makkelijk in je dagelijks leven kunt toepassen. De sessie wordt gegeven door Joana Gomes.

€5 – €7.50