Yoga Specials – februari 2020

5 februari @ 19:00 - 21:30

| €5 – €7.50

Yoga, zoals je gewend bent bij Body & Mind, maar dan net even wat anders.

• Iedere sessie duurt rond de twee uur en daarna drinken we samen nog een kop thee.
  • Je kunt je per sessie inschrijven. Een sessie kost €5,- voor studenten en €7,50 voor niet-studenten.
  • Je haalt je ticket hier online of aan de balie van Amstelcampus sport & fitness.
  • Iedereen kan meedoen, of je nu lid van het USC bent of niet. Ook je ervaring met yoga is niet belangrijk, de specials zijn voor alle niveaus.

Check ook de yogacursussen bij Body & Mind. Die beginnen weer in de week van 10 februari, maar je kunt je nu al inschrijven!

Stress relief

Dinsdag 4 februari, 19:00-21:30 uur

Wanneer we stress ervaren heeft dit invloed op onze spieren en onze adem. Vaak beginnen onze gedachten ook nog eens te racen. We gaan in deze special aan de slag met oefeningen voor het lichaam, de adem en de geest die helemaal zijn gericht op het loslaten van stress. We doen zowel krachtige als rustgevende yoga-oefeningen en sluiten af met een meditatie. Hannah Stork geeft deze special.

Detox yoga

Woensdag 5 februari, 19:00-21:30 uur

Tijdens deze Detox-avond steken we ons vuurtje aan om in het voorjaar te kunnen shinen, inclusief voedingstips en een detox-ademhalingsoefening. Met een combinatie van verwarmende, gedraaide en omgekeerde houdingen stimuleren we de doorbloeding en laten afvalstoffen sneller afvoeren. Na afloop drinken we een kopje thee – detox natuurlijk. De special wordt gegeven door Deborah Hoeks.

Klankschaal yoga

Donderdag 6 februari, 19:00-21:30 uur

Laat je verrassen door het effect van klankschalen op je yogahoudingen. Een special met rustige yoga-oefeningen, gericht op loslaten en niet-moeten. Aan het eind zal de klankschaal bijdragen aan een diepere meditatie. Joana Gomes geeft deze special.

€5 – €7.50