EN
Laden Evenementen

Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Yoga specials ClubWest

21 mei 2018 @ 10:00 - 11:30

| Gratis
Yoga bij CLubWest van het USC

Neem een kijkje achter de gordijnen van de Body & Mindstudio!

Dit is je kans! In mei, op Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag, ontdek je yoga in ClubWest. Maak kennis met 2 topdocenten van ons yogaprogramma. Yoga, zoals je gewend bent bij ClubWest, maar dan net even langer en net even anders. De beide specials duren 1,5 uur.

Voor wie: Alle USC-leden
Kosten: Geen, deelname is gratis voor leden
Inschrijven: Schrijf je in door je naam op te schrijven op het inschrijfformulier bij de balie van ClubWest. VOL = VOL, er is plek voor maximaal 20 deelnemers per special.

Vinyasa Flow Summer edition

Donderdag 10 mei, 09.30 – 11.00 uur, buiten bij ClubWest

Wat kun je verwachten?
Yoga in de open lucht: t.o. de ingang van ClubWest rol jij je matje uit voor Vinyasa flow yoga. Doe mee met deze fysiek uitdagende yogavorm waarbij je statische lichaamshoudingen vloeiend, en op het ritme van de ademhaling, in elkaar laat overlopen. Bij slecht weer blijven we binnen. Deze special wordt gegeven door Clare Trotter.

Adem en ontspanning

Maandag 21 mei, 10.00 – 11.30 uur, Body & Mind studio ClubWest

Wat kun je verwachten?
Je gaat aan de slag met je ademhaling, actief en passief. Leer je adem sturen en zet het in voor de ontspanning van je lichaam. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen; de docent beantwoordt ze graag. Dit alles onder het genot van een kopje thee. De special wordt gegeven door Joana Gomes.

Inschrijven

Gegevens

Datum:
21 mei 2018
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Delen