EN
Laden Evenementen

Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

USC 💗 Frans Night

17 oktober @ 19:00 - 21:00

USC

Het 50-jarig jubileum van ons meest trouwe lid Frans Boom gaan we heel erg vieren met een oud-meets-new groepsfitness-special! Deze USC ❤️ Frans Night wil je niet missen!

Wie de * is Frans?
Frans Boom: tramfanaat, supervrijwilliger, fotograaf, multi-sporter en USC-lid van het eerste uur. Zelfs toen het USC stiekem nog niet eens bestond, was Frans al lid. Op 17 oktober 1968 liep Frans voor het eerst de gymzalen van wat toen nog Stilos heette binnen. Je kunt Frans ook kennen van de fotoseries die her en der verspreid hangen over onze vestigingen, check bijvoorbeeld Amstelcampus en het ASC. Hij maakt ook regelmatig super mooie foto’s van onze evenementen.

Wat gaan we doen?
Nu, 50 jaar na 17 oktober 1968, kunnen we zijn jubileum natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.Vier het feestje van Frans mee op woensdagavond 17 oktober van 19:00-21:00. Dans, spring, step en turn van Step&Sweat naar BOM en van BBB naar Pilates. Meedoen? Heel simpel!

Wie is er uitgenodigd?
Iedereen met een USC fitness abonnement kan meedoen. Vind je onze groepsfitnesslessen tof? Zorg dan dat je ook bij deze bent! Ook als je Frans niet kent ben je heel erg welkom.

Hoe doe ik mee? 

  • Ga naar het Groepsfitnessrooster.
  • Klik door naar de week van 17 oktober.
  • Reserveren voor de USC ❤️ Frans Night kan vanaf 11 oktober voor het Oldies (Step&Sweat + BOM) en/of het Newbies (BBB + Pilates) uur.
  • Haal op 17 oktober je gereserveerde ticket uit de automaat en join de USC ❤️ Frans Night!
  • Kan je er toch niet bij zijn? Annuleer dan alsjeblieft op tijd je ticket zodat er een plekje vrij komt voor iemand anders. We willen graag een volle zaal voor Frans!

 

Inschrijven

Gegevens

Datum:
17 oktober
Tijd:
19:00 - 21:00

Locatie

Locatie

Sportcentrum Universum
Science Park 306
Amsterdam,
Telefoon:
020-5258955

Delen