SSA Verenigingenmarkt

29 september @ 18:00 - 22:00

Hét evenement om kennis te maken met de studentensportverenigingen!

De start van het collegejaar gaat dit jaar wat anders dan normaal. Je medestudenten leren kennen in de collegebanken wordt wat lastig, maar bij de studentensportverenigingen van Amsterdam kan dit wel! Daarom doet Stichting Studentensport Amsterdam (SSA) er alles aan om je toch de mogelijkheid te geven om de studentensportverenigingen van Amsterdam te leren kennen.

Want niets is zo leuk als samen sporten bij een studentenvereniging. Daarom organiseert SSA op dinsdagavond 29 september een verenigingenmarkt in sportcentrum Universum. Deze markt is voor alle studenten die graag kennis willen maken met de studentensportverenigingen van Amsterdam. Eerstejaars, vierdejaars, het maakt allemaal niet uit. Studentensport is er voor iedere student!

Hoe doe je mee

De verenigingenmarkt is op dinsdagavond 29 september van 18:00 – 22:00 uur. In verband met het coronavirus wordt er gewerkt met tijdsloten. Ieder kwartier krijgen er 30 nieuwe bezoekers toegang. Nadat je een uur bent binnen geweest wordt je gevraagd de markt te verlaten. Op die manier zijn er nooit meer dan 120 bezoekers tegelijkertijd aanwezig.

Reserveren is verplicht. Je kunt tot en met maandag 28 september een tijdslot reserveren, vol = vol! Reserveer je tijdslot via SSA.

De studentensportverenigingen

Van ijshockey tot duiken, veel van de verenigingen zullen er bij zijn op 29 september. De volgende verenigingen zijn er sowieso, maar de lijst blijft groeien:

• A.S.R. Blok | Ruitersport
  • A.S.S.V. Esprit | Schermen
  • A.S.S.W.S.V. SKITS | Schaatsen, Wielrennen & Skeeleren
  • AMC Rugby | Rugby
  • S.D.V. AmsterDance | Stijldansen
  • A.S.K.V. Kratos | Krachtsporten
  • A.S.Z.V. Orionis | Zeilsport
  • A.S.Z.V. SPONS | Zwemmen
  • S.C.H.I.E.T. Squash | Squash
  • SDVA | Duiken
  • S.K.V. Amsterdam | Korfbal
  • STAH | Turnen
  • S.IJ.V.A THOR | IJshockey
  • Ultimate Nuts | Ultimate Frisbee
  • US Handbal | Handbal

Wat is SSA?

Stichting Studentensport Amsterdam (SSA) behartigt de belangen van de sportende student in Amsterdam. SSA is ook het overkoepelend orgaan voor studentensportverenigingen in Amsterdam. Daarnaast heeft SSA nauwe banden met Stichting Studentensport Nederland. Voor alle vragen over studentensport in Amsterdam kun je bij SSA terecht.

Bij zijn?
Reserveren is verplicht en gaat per tijdslot. Reserveer je plek via SSA.

USC Universum
Amsterdam, 1098 XH