Powerlifting seminar – Miller & Sullivan

28 maart @ 13:30 - 19:00

| €50 – €100

Amerikaanse powerlifting iconen Scott Miller en Joe Sullivan in Universum!

• Zaterdag 28 maart 2020, 13.30 – 19.00

Seminar
De focus in dit seminar van Amerikaanse powerlifters Miller en Sullivan ligt op bracing, rooting en tensioning. Ook zullen Scott en Joe het hebben over warm-up drills en correcties voor veelvoorkomende problemen in de sport.

Joe Sullivan – @joesullivanpowerlifter
Joe Sullivan haalde in 2015 zijn bachelor in Exercise Science aan de John Carroll University. Hij is een van de top-ranked 198-pound lifters met zwaar indrukwekkende lifts op z’n naam. Zoals die ene lift die iedereen kent, check ‘m in deze video. Joe is ook coach van veel succesvolle powerlifters en gaat de hele wereld over om over zijn sport te spreken.

Joe Sullivan

Scott Miller – @scottmiller5
Ook Scott Miller behoort tot de top van het powerliften. Hij is coach, spreker en het brein achter de powerlifting gear van The Stronghouse Project.

Scott Miller

Tickets
Bij zijn? Tickets voor het powerlifting seminar met Scott Miller en Joe Sullivan haal je in de USC-webshop.

→ studenten en leden Nederlandse studentenkrachtsportverenigingen (SKV) | €50,- | je moet een bewijs van inschrijving van je universiteit/hogeschool kunnen tonen, of een bewijs van lidmaatschap van een SKV
→ niet-studenten | €100,-

• Ben je lid van het USC? Log in met je USC-account en haal je ticket. Wist je niet dat je al een wachtwoord had of ben je het vergeten? Mail evenementen@usc.uva.nl voor een nieuwe!
  • Ben je geen USC-lid? Maak dan hier een account aan in onze webshop. Vervolgens haal je je ticket in de webshop.

€50 – €100

A.S.K.V. Kratos