Yoga Specials – Ligconcert | februari 2020

9 februari @ 14:30 - 16:00

| €12.50 – €17.50

Concert + yoga = ligconcert! Naar live muziek luisteren terwijl je super comfortabel op een matje ligt. Goeie combi toch?

Zondag 9 februari verzorgen Muso en Barbara Falorni samen voor de derde keer een ligconcert bij Body & Mind! De restorative yogahoudingen van Barbara zorgen ervoor dat je lichaam de kans krijgt om in totale ontspanning te komen. Vanuit die ontspanning kan de muziek van Muso helemaal binnenkomen. De prachtige klanken van zijn basklarinet brengen stilte tot leven en leven tot stilte.

Muziek
Muso (Frans Moussault) speelt basklarinet. Hij studeerde meditatieve muziek bij o.a. Nyosho Jin en Riley Lee. Hij speelde met het BBC Symphony Orchestra en Chris Hinze. Luister naar een stukje Muso!

De pers over Muso:

• “De wereld draait door maar deze muziek beklijft” ( vier sterren) – het Parool
  • “Betoverend” – Ode Magazine
  • “Een verademing in jachtige tijden” – New Folks Sounds
  • “Zo persoonlijk kan een basklarinet zijn” – de Klarinet Magazine

Yoga
Barbara Falorni is yin en restorative yoga docente bij o.a. USC. Ook is zij massagetherapeute en embodiment facilitator.

Yoga Specials: Ligconcert

• Zondag 9 februari, USC Body & Mind
  • 14.15 uur: inloop
  • 14.30-15.30 uur: ligconcert met restorative yoga
  • 15.30-16.00 uur: afsluiting met een kop thee

Bij zijn?
Tickets voor Yoga Specials: Ligconcert kosten €12,50 voor studenten en €17,50 voor niet-studenten. Haal je ticket in onze webshop of aan de balie van Amstelcampus sport & fitness. Er is maar plek voor 20 deelnemers, dus wees er snel bij!

Check ook de yogacursussen bij Body & Mind. Die beginnen weer in de week van 10 februari, maar je kunt je nu al inschrijven!

€12.50 – €17.50