Laden Evenementen

Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kick-off Ladies Chin-up Challenge

4 februari @ 19:00 - 20:30

DE challenge voor sterke, stoere vrouwen!

Vrouwen kunnen net zo snel spiermassa opbouwen als mannen. Helaas weten heel veel vrouwen dit niet en zijn er genoeg onder ons die denken dat iets als jezelf optrekken bijna onhaalbaar is om te trainen. Daar gaan we verandering in brengen met de Ladies Chin-up Challenge!

Ladies Chin-up Challenge
Train samen met een groep toffe, gemotiveerde vrouwen in drie maanden naar je eerste body weight chin-up toe! Je krijgt trainingsschema’s afgestemd op jouw individuele progressie en wordt begeleid door Krullaine. Krullaine is gespecialiseerd in krachttraining voor vrouwen en geeft bij het USC onder andere de Ladies Night op maandagavond. Je hoeft geen ervaring te hebben met krachttraining, deze challenge is ook geschikt voor absolute beginners. De challenge start op maandagavond 4 februari en duurt tot maandagavond 6 mei, wanneer we elkaar onze nieuwe skills gaan showen 💪 en proosten op girl power.

Kick-off
Op maandag 4 februari van 19:00-20:30 uur is de kick-off van de challenge! Dit is tijdens de USC Ladies Night bij sportcentrum Universum. Krullaine geeft een korte presentatie en legt de oefeningen van het trainingsschema uit. Daarna gaan we met z’n allen van start!

Meedoen?
Meedoen kan met je USC fitnessabonnement. Meld je alvast aan voor de besloten ‘USC Ladies Chin-up Challenge’ facebookgroep. Via die groep kun je Krullaine al je vragen stellen en zal alle extra achtergrondinformatie gedeeld worden. Natuurlijk ben je ook zonder facebook van harte welkom, dan zien we je op 4 februari!

Ladies Chin-up Challenge USC

Inschrijven

Gegevens

Datum:
4 februari
Tijd:
19:00 - 20:30
Website:
facebook.com/groups/ladieschinupchallengeUSC

Locatie

Locatie

Sportcentrum Universum
Science Park 306
Amsterdam,
Telefoon:
020-5258955

Delen