Dam tot Damloop 2019

22 september @ 11:00 - 16:00

| €23 – €35

Evenement Navigation

Hardlopen met je medestudenten, docenten en collega’s. Door de IJ-tunnel. En daarna biertjes in Zaandam!

Waarom hollen met het UvA-HvA Hardloopteam?

• Je inschrijving voor de 10EM (16.1km) op 22 september wordt geregeld;
  • 6 gratis trainingen van onze toptrainer Frank;
  • Trainingsschema’s voor verschillende streeftijden;
  • Een mooi UvA-HvA hardloopshirt;
  • Na de loop staat er een drankje voor je klaar in onze tent op het Dampark;
  • En je loopt met een gezellig team!

Meedoen?

Je kunt je inschrijven voor de Damloop met het UvA-HvA Damloopteam wanneer je als student, medewerker of alumnus verbonden bent aan de UvA of HvA. Weet je dat niet helemaal zeker? Stuur even een mailtje aan evenementen@usc.uva.nl.

Deelname aan de Damloop met het UvA-HvA Hardloopteam bedraagt €23,- voor studenten en €35,- voor medewerkers en alumni. Zie ook de Algemene Voorwaarden. Je hoeft geen inschrijfgeld voor het USC te betalen als je je alleen inschrijft voor de Damloop.

Check welke route je neemt om je in te schrijven voor de Damloop;

• Ben je al USC-lid? Dan is het simpel, log in met je USC-account. Wist je niet dat je al een wachtwoord had? Of ben je deze kwijt? Mail evenementen@usc.uva.nl voor een nieuwe!
  • Ben je geen USC-lid? Maak dan hier een account aan in onze webshop. Vervolgens koop je je kaartje in de webshop.

Al ingeschreven?

Alle info ontvang je de komende tijd via nieuwsbrieven in je mail. Check de nieuwsbrieven ook hieronder.

Ninos de Guatemala

We werken weer samen met Niňos de Guatemala. Deze stichting vergroot de toekomstkansen van kinderen in Guatemala door goed onderwijs te bieden. Niňos de Guatemala doet dit door middel van verschillende onderwijsprojecten en heeft sinds 2006 twee basisscholen en één middelbare school opgezet in Guatemala. Hierbij wordt zoveel mogelijk samengewerkt met de lokale gemeenschap. Draag je steentje bij en doneer!

Trainingen

Loop mee met de gratis trainingen onder leiding van Frank Aarts. De trainingen starten allemaal om 19.00 uur.

• Dinsdag 4 juni sportcentrum Universum – Damloopvoorbereiding
  • Donderdag 27 juni atletiekbaan ASV Arsenal – Analyse persoonlijke looptechniek
  • Maandag 1 juli sportcentrum Universum – Lopen in de warmte
  • Donderdag 18 juli Vondelpark – Damloopsnelheid
  • Donderdag 29 augustus Westerpark – Heuveltraining
  • Donderdag 12 september sportcentrum Universum – Wedstrijdvoorbereiding en Damlooptips

Workshop 1 juli: Pasfrequentie – Tips & Techniek door Joep Kamphuis | USC Fysiotherapie

Voorafgaand aan de Damlooptraining op 1 juli vertelt Joep je alles wat je wilt weten over pasfrequentie; waarom is het belangrijk, wat is de ideale pasfrequentie, hoe verhoog je dit, vraag maar raak! Joep heeft een theoretisch stukje voor je in petto, maar je gaat vooral zelf aan de slag met oefeningen. Maandag 1 juli, 18:00-19:00, sportcentrum Universum. Meld je aan via de mail.

Trainingsschema’s

Heb je een streeftijd en wil je daar specifiek voor trainen? Gebruik dan een van onze trainingsschema’s. De voorbereidingstijd is opgedeeld in 3 periodes van 6 weken; 13 mei t/m 23 juni, 24 juni t/m 4 augustus en 5 augustus t/m 22 september. Hieronder vind je de schema’s per periode.

Periode 1: 13 mei t/m 23 juni

Periode 2: 24 juni t/m 4 augustus