Dam-tot-Dam Fietsclassic 2019

22 september @ 8:00 - 16:00

| €13 – €16.95

Fietsen met je medestudenten, docenten en collega’s. 105km, door de IJ-tunnel en langs de Damplaatsen.

Waarom fietsen met het UvA-HvA Fietsclassicteam?

• Je inschrijving voor de 105km op 22 september wordt geregeld;
  • Een mooi UvA-HvA sportshirt (geen wielershirt);
  • En je loopt met een gezellig team!

Meedoen?

Je kunt je inschrijven voor de Dam-tot-Dam fietsclassic met het UvA-HvA team wanneer je als student, medewerker of alumnus verbonden bent aan de UvA of HvA. Weet je dat niet helemaal zeker? Stuur even een mailtje aan evenementen@usc.uva.nl.

Je wordt ingeschreven voor de 105km. Op de dag van het evenement zelf kun je er altijd nog voor kiezen een kortere afstand te fietsen (langer is niet mogelijk). Maar, 105km kan je!

Deelname aan de Dam-tot-Dam fietsclassic met het UvA-HvA team bedraagt €13,- voor studenten en €16,95,- voor medewerkers en alumni. Zie ook de Algemene Voorwaarden. Je hoeft geen inschrijfgeld voor het USC te betalen als je je alleen inschrijft voor de Dam-tot-Dam fietsclassic.

Check welke route je neemt om je in te schrijven voor de Dam-tot-Dam fietsclassic;

• Ben je al USC-lid? Dan is het simpel, log in met je USC-account. Wist je niet dat je al een wachtwoord had? Of ben je deze kwijt? Mail evenementen@usc.uva.nl voor een nieuwe!
  • Ben je geen USC-lid? Maak dan hier een account aan in onze webshop. Vervolgens koop je je kaartje in de webshop.

Al ingeschreven?

Alle info ontvang je de komende tijd via nieuwsbrieven in je mail.

Ninos de Guatemala

We werken samen met Niňos de Guatemala. Deze stichting vergroot de toekomstkansen van kinderen in Guatemala door goed onderwijs te bieden. Niňos de Guatemala doet dit door middel van verschillende onderwijsprojecten en heeft sinds 2006 twee basisscholen en één middelbare school opgezet in Guatemala. Hierbij wordt zoveel mogelijk samengewerkt met de lokale gemeenschap. Draag je steentje bij en doneer!

€13 – €16.95

UvA-HvA Damloopteam