Laden Events

17 september @ 11:00 - 16:00

| €23 - €35

Evenement Navigation

Nederland, Amsterdam, 18 september 2016: Dam tot Damloop 2016.

Ook dit jaar nemen we met het UvA-HvA Damloopteam deel aan de 10 EM Businessloop van de Dam tot Damloop. Ben je student of medewerker aan UvA of HvA? Wacht dan niet en schrijf je in!

Waarom?

• Het USC regelt je inschrijving
  • Je kan meedoen met gratis hardlooptrainingen
  • Je kan online trainingsschema’s gebruiken
  • Je krijgt een mooi hardloopshirt
  • Je kan na de loop een drankje komen doen in onze tent op het Dampark
  • En je loopt met een gezellig team!

Deelname aan de Damloop met het UvA-HvA Damloopteam bedraagt €23,- voor studenten en €35,- voor medewerkers. Zie ook de Algemene Voorwaarden. Je hoeft geen inschrijfgeld voor het USC te betalen als je je alleen inschrijft voor de Damloop.

Inschrijven?
Inschrijven kan alleen als je student of medewerker van de UvA of HvA bent, of als je werkt bij een gelieerde dienst of eenheid. Bij twijfel, neem contact op met de organisatie van het UvA-HvA Damloopteam.

Check welke route je moet volgen om je in te schrijven voor de Damloop;

• Ben je al USC-lid? Dan is het simpel, log in met je USC-account. Wist je niet dat je al een wachtwoord had? Of ben je deze kwijt? Mail evenementen@usc.uva.nl voor een nieuwe!
  • Ben je geen USC-lid? Maak dan hier een account aan in onze webshop. Vervolgens koop je je kaartje in de webshop.

Al ingeschreven?
Alle info over trainingen, voorbereidende loopevenementen, starttijden en het ophalen van je t-shirt en startbewijs volgt de komende maanden via de UvA-HvA hardloopnieuwsbrieven en de mail.

Ninos de Guatemala
We werken tijdens de Damloop samen met Niňos de Guatemala. De stichting vergroot de toekomstkansen van kinderen in Guatemala door goed onderwijs te bieden. Niňos de Guatemala doet dit door middel van verschillende onderwijsprojecten en heeft sinds 2006 twee basisscholen en één middelbare school opgezet in Guatemala. Hierbij wordt zo veel mogelijk samengewerkt met de lokale gemeenschap.

Tijdens de komende Damloop haalt Niňos de Guatemala zo veel mogelijk geld op om een lokale leerkracht een blijvende plek te bieden op één van de drie scholen. Draag je steentje bij en help een local in Guatemala aan een glansrijke carrière in het onderwijs en de kinderen aan een goede leerkracht. Doneren kan in onze webshop.

Zie de details over de Damloop en de donaties in de webshop. Kies eerst ‘Aanbod’ rechtsboven en kies daarna bij ‘Categorie’ Damloop.

Trainingen
Loop mee met de gratis trainingen onder leiding van Frank Aarts, specifiek gericht op de Damloop. De trainingen starten om 19.00 uur op de volgende data en locaties:

De training op zondag 3 september is een duurloop op lage intensiteit (10-12km). Deze training begint om 10:00 uur. Verzamelen bij parkeerplaats Rozenoordbrug, kosten: €5,-.

Hardloopschema’s
Heb je een einddoel voor ogen, maar weet je niet precies hoe je dat moet bereiken? Gebruik dan een van onze hardloopschema’s. We delen de voorbereidingstijd op in 3 periodes van 6 weken; 15 mei t/m 25 juni, 26 juni t/m 6 augustus en 7 augustus t/m 17 september.
Hieronder vind je de hardloopschema’s per periode:

Periode 1: 15 mei t/m 25 juni

Periode 2: 26 juni t/m 6 augustus

Periode 3: 7 augustus t/m 17 september

€23 – €35

Inschrijven:
Inschrijven kan in onze webshop

Organisator:
UvA-HvA Damloopteam