Dam tot Damloop 2017

17 september @ 11:00 - 16:00

| €23 - €35

Inschrijven kan nog, zelfs nog tot zondag 17 september 09:00! Ook als je geen student of medewerker bent van UvA/HvA kun je inschrijven voor de Damloop.

Waarom zou je meedoen?

• Het USC regelt je inschrijving
  • Je kan meedoen met gratis hardlooptrainingen
  • Je kan online trainingsschema’s gebruiken
  • Je krijgt een mooi hardloopshirt
  • Je kan na de loop een drankje komen doen in onze tent op het Dampark
  • En je loopt met een gezellig team!

Deelname aan de Damloop met het UvA-HvA Damloopteam bedraagt €23,- voor studenten en €35,- voor niet-studenten. Zie ook de Algemene Voorwaarden. Je hoeft geen inschrijfgeld voor het USC te betalen als je je alleen inschrijft voor de Damloop.

Inschrijven?
Inschrijving staat open voor iedereen, dus ook als je niet aan de UvA of de HvA verbonden bent. Schrijf je in voor zondag 17 september 09:00 uur

Check welke route je moet volgen om je in te schrijven voor de Damloop;

• Ben je al USC-lid? Dan is het simpel, log in met je USC-account. Wist je niet dat je al een wachtwoord had? Of ben je deze kwijt? Mail evenementen@usc.uva.nl voor een nieuwe!
  • Ben je geen USC-lid? Maak dan hier een account aan in onze webshop. Vervolgens koop je je kaartje in de webshop.

Al ingeschreven?
Alle info over starttijden en het ophalen van je t-shirt en startbewijs ontvang je via de mail.

Het programma op zondag 17 september in het kort
We zien elkaar bij Hanneke’s Boom (Dijksgracht 4). De officiële starttijd van ons team is 12.15 uur.
10:45 – Verzamelen
11:15 – Groepsfoto
11.30 – Vertrek richting kledingafgifte busstation Amsterdam CS IJ-zijde
11.55 – Aanwezig in startvak 4 (groene kleur)
12.15 – Start Dam tot Damloop 2017
13.15 – … Broodje en een drankje in de UvA-HvA tent in Zaandam (plek D3)

Ninos de Guatemala
We werken tijdens de Damloop samen met Niňos de Guatemala. De stichting vergroot de toekomstkansen van kinderen in Guatemala door goed onderwijs te bieden. Niňos de Guatemala doet dit door middel van verschillende onderwijsprojecten en heeft sinds 2006 twee basisscholen en één middelbare school opgezet in Guatemala. Hierbij wordt zo veel mogelijk samengewerkt met de lokale gemeenschap.

Tijdens de komende Damloop haalt Niňos de Guatemala zo veel mogelijk geld op om een lokale leerkracht een blijvende plek te bieden op één van de drie scholen. Draag je steentje bij en help een local in Guatemala aan een glansrijke carrière in het onderwijs en de kinderen aan een goede leerkracht. Doneren kan in onze webshop.

Zie de details over de Damloop en de donaties in de webshop. Kies eerst ‘Aanbod’ rechtsboven en kies daarna bij ‘Categorie’ Damloop.

Trainingen
Loop mee met de gratis trainingen onder leiding van Frank Aarts, specifiek gericht op de Damloop. De trainingen starten om 19.00 uur op de volgende data en locaties:

De training op zondag 3 september is een duurloop op lage intensiteit (10-12km). Deze training begint om 10:00 uur. Verzamelen bij parkeerplaats Rozenoordbrug, kosten: €5,-.

Hardloopschema’s
Heb je een einddoel voor ogen, maar weet je niet precies hoe je dat moet bereiken? Gebruik dan een van onze hardloopschema’s. We delen de voorbereidingstijd op in 3 periodes van 6 weken; 15 mei t/m 25 juni, 26 juni t/m 6 augustus en 7 augustus t/m 17 september.
Hieronder vind je de hardloopschema’s per periode:

Periode 1: 15 mei t/m 25 juni

Periode 2: 26 juni t/m 6 augustus

Periode 3: 7 augustus t/m 17 september

€23 – €35

Inschrijven:
Inschrijven kan in onze webshop

Organisator:
UvA-HvA Damloopteam