EN
Laden Evenementen

Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ClubWest Experience

14 januari @ 7:00 - 21 januari @ 23:00

USC ClubWest Night

Experience ClubWest van 14 tot en met 21 januari!

Tijdens de ClubWest Experience trekken we ruim een week lang alles voor je uit de kast. DJ’s, masseurs, een HIIT-marathon, kortingsacties en veel meer. Check het hele programma.

ClubWest Experience, in short:

  • 14 tot en met 21 januari;
  • Heel veel specials en extra’s (zie programma onder);
  • De fitness van ClubWest is deze week op de doordeweekse dagen al om 7.00 uur open;

Twee acties

Actie 1: Ben je lid en breng je tussen 14 en 20 januari een nieuw lid aan? Beiden een maand gratis fitness.
Actie 2: Geef je ons op Blue Monday (21 januari) toestemming om je te mailen? Dan krijg je op 22 januari een 10% kortingscode via de mail! Je regelt dit (uitsluitend) aan de balie. Hadden we al jouw toestemming? Kom langs, bevestig je toestemming en je krijgt alsnog die code! De actie geldt dus voor leden en niet-leden.

Hoe doe ik mee?

  • Voor de verschillende specials en extra’s kun je aan de balie van ClubWest inschrijven, VOL = VOL!
  • Nog geen lid van ClubWest? Meld je aan de balie en je krijgt gratis een proefabonnement (t.w.v. €5,-). Hiermee kun je 3x trainen en de ClubWest Experience dus gratis meebeleven.

Programma ClubWest Experience

Scroll naar beneden voor meer uitleg over de programma-onderdelen. Schrijf je aan de balie in!

USC ClubWest Experience Programma

Programma-onderdelen

Beauty met Monique
Bij Monique kun je kennismaken met waxen (+- 15 min). Laat je oksel waxen en geniet wekenlang van een zachte, gladde en haarloze huid. Vergeet de harde stoppeltjes, jeuk en irritaties van het scheren. Ook kan je terecht voor een anti-aging gezichtsbehandeling (+- 15 min). Wist je dat na het 20ste levensjaar de productie van collageen afneemt? Door middel van een massage met siliconen cups wordt de productie van collageen gestimuleerd zodat de huid weer stevig en soepel aanvoelt.

Rondje Sloterplas met Michiel
Loop met Michiel een rondje Sloterplas! Hij heeft een duurloopje voor je klaar met krachtoefeningen tussendoor. Je kunt meelopen als je minimaal 5 kilometer aan een stuk kunt hardlopen. Trek reflecterende kleding aan en neem lichtjes mee als je die hebt. 19.00 uur verzamelen bij ClubWest.

Glitter&Glamour Zumba Special met Noelia
Dans het nieuwe jaar in, in je allerfeestelijkste glitter&glamour zumba-outfit! Noelia heeft een workout voor je klaar met de beste zumba-hits van 2018.

Sportmassage met Hamid
Hamid geeft je een korte sportmassage (+- 15 minuten).

Weegconsult met Hamza
Hamza staat voor je klaar met een weegconsult (+- 15 minuten).

FIFA tegen Jonersey
Versla jij ClubWest’ eigen Jonersey? Zet je de beste uitslag neer tegen Jonersey tijdens ClubWest Experience (di. + do.), dan win je een 3-maanden fitnessabonnement! Je mag het maar één keer proberen…

HIIT-marathon met Kelsey en Jelle
Ga helemaal stuk tijdens de HIIT-marathon met Jelle en Kelsey!

Thema-avond lage rugklachten + start Manual fitness met Tristan
Woensdag 16 januari starten we met de eerste manual fitnesstraining, deze staat vanaf dan iedere woensdag op het programma. Tristan geeft de training en zal zich in de eerste periode vooral richten op lage rugklachten. Deze avond staat dan ook in het teken van dit thema. Pijnspecialist Henk Koning vertelt je wat pijn nu eigenlijk is. Daarnaast geeft fysiotherapeut Michael Davidson je tips over hoe om te gaan met lage rugklachten. Tristan neemt je daarna mee de fitness in om in de praktijk aan de slag te gaan, hij laat je zien hoe je verantwoord traint met lage rugklachten.

Boxercise met Hamid
Hamid wijdt samen met jou de nieuwe bokszakken in studio 1 in en laat je zien hoe je kunt trainen met gebruik van de bokszak. Vanaf 17 januari elke donderdag op deze tijd!

Demo vechtsporten
De hal van ClubWest wordt omgetoverd tot een heuse boksring. Om 20.30 uur zie je een demo kickboksen met Naresh en Mohamed, om 21.00 een demo boksen met Victor.

MiMa’s Health & Beauty Truffles
Truffels eten zonder je ook maar een moment schuldig te hoeven voelen! ClubWest eigen’ Natalie en haar moeder (bekend van het tv-programma ‘De Nieuwe Lekkerbek’) maken speciaal voor de ClubWest Experience een hele gezonde truffel die jij op zaterdagochtend kunt komen proeven.

Yoga Discovery
Ontdek yoga bij ClubWest! In twee uur maar liefst vier yogavormen, dus je gaat helemaal zen naar huis.

DJ Night
Dansen in plaats van pompen in de fitness op lekkere beats van toffe DJs. Tony Stixx en Sincere komen plaatjes draaien. Zo wordt je Blue Monday opeens een stukje minder blue.

Inschrijven

Gegevens

Begin:
14 januari @ 7:00
Einde:
21 januari @ 23:00

Locatie

Locatie

ClubWest
Dr. Meurerlaan 10
Amsterdam, 1067 SM
Telefoon:
020-5258909

Delen