Boris Sheiko in Universum

8 april @ 10:00 - 17:00

| €175 - €225
Boris Sheiko Universum Amsterdam

Serieus? Ja, serieus! Een unieke man. Uniek dat hij in Nederland is. En dan ook nog in ons eigen Universum. Boris Sheiko is een van de succesvolste powerliftcoaches ooit.

Wie is Boris Sheiko en wat komt hij doen?

Boris Sheiko is de enige Rus die zich professor in het powerliften mag noemen. Hij publiceerde 150 artikelen en 15 boeken over de sport en was hoofdcoach van het zeer sterke Russische powerliftteam van 1999 tot 2005. Sheiko ontwikkelde een eigen trainingsmethode, waarmee hij nu powerlifters van alle niveaus over de hele wereld coacht, zowel online als offline. USC-powerlifter Christophe Rebreyend, die zevende werd op het WK 2017 en zelfs een tweede plaats behaalde op de deadlift tijdens datzelfde WK, wordt door Sheiko getraind.

Op 8 april komt deze powerliftheld speciaal vanuit Rusland naar Universum om jouw kennis van de theorie en praktijk van de drie onderdelen van het powerliften bij te spijkeren. Boris Sheiko zal in een workshopdag van 10:00-17:00 uur zijn visie op het powerliften aan je overbrengen en je praktische tips geven om je verder te kunnen ontwikkelen in je sport.

Deelnemen?

Er is plek voor maximaal 25 deelnemers. Kosten zijn €175,- voor studenten en €225,- voor niet-studenten.

Inschrijven?

Schrijf je in via onze webshop of aan de balie van Universum.

Boris Sheiko in Universum

€175 - €225