Zaalgrootte: 200 - 500 m²

Amstelcampus café

Amstelcampus café

Welkom in Café Amstelcampus

Het Amstelcampus café is een warme en gezellige locatie bestaande uit twee ruimtes. De benedenverdieping met bar (113 m2) leent zich ideaal voor een gezellig hapje of een drankje. De entresol (124 m2) is ingericht als ontspanningslounge met twee Peruaanse hangmatten, een pooltafel en een tafelvoetbalspel. De entresol is ook uitermate geschikt om te studeren, er is gratis Wifi en er zijn stopcontacten beschikbaar.

HvA-student?

Gelegen tussen het Wibauthuis en het Muller Lulofs Huis is Café Amstelcampus je ideale studieplek. We hebben 24 werkplekken met stopcontact, die vrij toegankelijk zijn. Kom gezellig met je projectgroep bij ons werken of ontspannen in de loungehoek.

Heb je iets te vieren?

Dat kan in café Amstelcampus, al dan niet in combinatie met sport- en zaalfaciliteiten. Vanuit het café kijk je nl zo in de sporthal. Het café beschikt ook over een beamer met scherm. Voor al je borrels, recepties, presentaties, feesten en events maken wij graag een passend arrangement. Neem contact op met Hilde van Houtert via h.vanhoutert@usc.uva.nl  of bel (020) 525 80 77/78.

Openingstijden Café Amstelcampus

Maandag t/m vrijdag 8.30 – 01.00 uur
Zaterdag & zondag variabel

Vragen of offerte?

Delen


Huur deze zaal op de locatie(s):