Laden Events

Alle Events

Adventure Race Amsterdam

16 juni @ 21:00 - 17 juni @ 15:00

Adventure Race Kompas

Bij een Adventure Race gaat het om fysieke uitdaging (14 uur), teamverband (4 personen) en oriëntatie (met coördinaten vind je jouw weg). Zet de Adventure Race Amsterdam alvast in je agenda en begin ook maar gelijk met het bouwen van een sterk team en met trainen, you’re gonna need it!

In het kort
– Wat: 14 uurs adventure race in de omgeving van Amsterdam, ter ere van het 40-jarig jubileum van het USC.
– Voor wie: Open voor iedereen.
– Door wie: ASAC en USC.
– Wanneer: 16-17 juni 2017. De start is rond zonsondergang op 16 juni.

Je schrijft je in met een team van 4 personen. Er zijn verschillende etappes (mountainbiken, hardlopen, kano) die je binnen de gestelde tijd moet afronden. Binnen de etappe moet je zoveel mogelijk checkpoints zien te vinden. Je tekent de checkpoints in op de wedstrijdkaart met behulp van coördinaten. Goed navigeren is belangrijker dan snel racen, want de checkpoints liggen verspreid en verstopt. Tussen de etappes door moet je ludieke Special Tasks verrichten (bijvoorbeeld boogschieten of touwklimmen). En… het gaat om fair play, dus geen telefoons, gps of andere navigatietools. Meedoen aan een 14-uurs race maakt je sowieso al een winnaar, maar we zorgen er ook voor dat de echte winnaars met leuke prijzen naar huis gaan!

Niveau
Dit is een adventure race voor zowel beginners als deelnemers met enige ervaring. We organiseren in april/mei twee trainingen zodat jullie goed voorbereid kunnen starten. Dit is een aanrader, want slim adventure racen is nog niet zo heel eenvoudig…

Praktische info
Alle ins & outs (over bijvoorbeeld materiaal en spelregels) volgen in de komende maanden.

Kosten
Nog niet bekend.

Wat kan je nu al doen?
Hard trainen, teamgenoten zoeken, de race promoten binnen je sport-, studie-, of studentenvereniging, je tegenstanders opjutten en uitzoeken hoe zo’n kompas nou eigenlijk werkt.

Inschrijven
Dit kan vanaf april/mei via de USC webshop.

Inschrijven

Gegevens

Begin:
16 juni @ 21:00
Einde:
17 juni @ 15:00

Organisator

ASAC
Website:
http://asac.climbing.nl/

Locatie

Locatie

USC Universum
Science Park 306
Amsterdam,

Delen